Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
a Magyar Konyha Bistro mai beszélgetésében a mangalicáról beszélgettünk
A Magyar Konyha Bistro klubbeszélgetésének keretein belül Vinkó József Tóth Péterreé beszélget a mangalicáról: hogy történt a megmentése, hogyan dolgozzák fel - és ennek keretein belül meg is kóstoltuk: mangalicapofa, mangalica tarja, mangalica fül, mangalica tarja
(hozzá Gál pincészetből kaptunk kóstolót)
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban
éttermek, 2025.05.06.
májustól kizárólag Angus marhahús Zing Burger kínálatában
éttermek, 2025.05.01.
A rizsfőzés tudománya
receptek, 2025.04.30.
Magyarország étele 2025
gastro TOP listák, 2025.04.29.
Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban
éttermek, 2025.04.29.
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
2025.05.16.