Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
a Magyar Konyha Bistro mai beszélgetésében a mangalicáról beszélgettünk
A Magyar Konyha Bistro klubbeszélgetésének keretein belül Vinkó József Tóth Péterreé beszélget a mangalicáról: hogy történt a megmentése, hogyan dolgozzák fel - és ennek keretein belül meg is kóstoltuk: mangalicapofa, mangalica tarja, mangalica fül, mangalica tarja
(hozzá Gál pincészetből kaptunk kóstolót)
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás
év fagylaltja, 2025.05.31.
3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan
menüvariációk, 2025.05.22.
Balaton Fagyija 2025.
Balaton, 2025.05.20.
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban
éttermek, 2025.05.06.
26. Csabai Kolbászfesztivál - 2023.10.19-22.
2025.06.02.