Market Brunch a Paris Budapestben

-
menüvariációk, 2013.10.18.

Market Brunch a Paris Budapestben

Market Brunch néven francia hangulatú, vasárnapi ebédet indított a Sofitel Hotel: Paris Budapest Étterme.


Új gasztronómiai programmal bővült a Sofitel Hotel kínálata. Vasárnaponként Market Brunch-ot szerveznek. Ez az alakalom szakít a hagyományos, svédasztalos ebédek monotonitásával. A vendég interaktív szereplője lesz az étkezésnek.

 

Az  asztalokra több, mint ötven féle alapanyagot helyeznek ki, és ezekből válogathattok kedvetekre. A különböző húsokból, halakból, friss salátából és zöldségekből, ízletes szószokból és fűszerekből saját magatok állíthatjátok össze az előételeket és a főfogásokat.

 

 

Az alap koncepció:

 

"Egy francia nő vasárnapja általában a piacon kezdődik, ahol beszerezheti a friss hozzávalókat a vasárnapi ebédhez, hiszen ez a legfontosabb étkezés, ahol együtt lehet a család vagy éppen a barátok. Hogy minél több időt tölthessen velük, hagyja most az előkészületeket a mi esetünkben egy francia férfira, éttermünk főszakácsára, Jeremy Cayronra."

 

 

 

Az étkezések alatt a pincérek és a szálloda munkatársai készségesen segítenek, a gyerekekre pedig szakképzett pedagógus vigyáz egy barátságosan berendezett gyereksarokban. Mivel az elkészült ételeket a pincérek hozzák az asztalhoz, ezért nincs olyan érzése az embernek, hogy mindenki össze-vissza mászkál.

 

A Market Brunch-nak a legfőbb erénye, hogy minőségi ételeket fogyaszthatunk elérhető áron, mindezt csodálatos környezetben.

 

 

A  választás alternatív. Ugyanakkor mi mindenképpen ajánljuk a kiváló francia sajtokat, amelyeket magokkal, gyümölccsel, vagy helyben sütött, ropogós péksüteménnyel fogyaszthattok.

 

 

A salátabárt: ahol az általatok kiválasztott alapanyagokból speciális keverőtálba, finom salátát készítenek. A grill pultot, és ezen belül a lazacot. Valamint a desszertek közül a macaront, a helyben sütött kürtőskalácsot, és a  citromos tartot.

 

 

 

Árak:

 

8000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt, a ház borát, üdítőket, kávét és teát)
7000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt,az üdítőket, kávét és teát)
4000 Ft/gyermekenként 6-tól 12 éves korig, 6 éves kor alatt ingyenes

 

Cím:

 

Paris Budapest Restaurant
1051 Budapest, Apáczai Csere János 19.

 

Weboldal:

 

http://www.parisbudapest.hu

 

Fotók:

 

Huszár Boglárka, https://www.facebook.com/bogart.pictures

 

 

Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

"narrow"
Gear.svg