Market Brunch a Paris Budapestben

-
menüvariációk, 2013.10.18.

Market Brunch a Paris Budapestben

Market Brunch néven francia hangulatú, vasárnapi ebédet indított a Sofitel Hotel: Paris Budapest Étterme.


Új gasztronómiai programmal bővült a Sofitel Hotel kínálata. Vasárnaponként Market Brunch-ot szerveznek. Ez az alakalom szakít a hagyományos, svédasztalos ebédek monotonitásával. A vendég interaktív szereplője lesz az étkezésnek.

 

Az  asztalokra több, mint ötven féle alapanyagot helyeznek ki, és ezekből válogathattok kedvetekre. A különböző húsokból, halakból, friss salátából és zöldségekből, ízletes szószokból és fűszerekből saját magatok állíthatjátok össze az előételeket és a főfogásokat.

 

 

Az alap koncepció:

 

"Egy francia nő vasárnapja általában a piacon kezdődik, ahol beszerezheti a friss hozzávalókat a vasárnapi ebédhez, hiszen ez a legfontosabb étkezés, ahol együtt lehet a család vagy éppen a barátok. Hogy minél több időt tölthessen velük, hagyja most az előkészületeket a mi esetünkben egy francia férfira, éttermünk főszakácsára, Jeremy Cayronra."

 

 

 

Az étkezések alatt a pincérek és a szálloda munkatársai készségesen segítenek, a gyerekekre pedig szakképzett pedagógus vigyáz egy barátságosan berendezett gyereksarokban. Mivel az elkészült ételeket a pincérek hozzák az asztalhoz, ezért nincs olyan érzése az embernek, hogy mindenki össze-vissza mászkál.

 

A Market Brunch-nak a legfőbb erénye, hogy minőségi ételeket fogyaszthatunk elérhető áron, mindezt csodálatos környezetben.

 

 

A  választás alternatív. Ugyanakkor mi mindenképpen ajánljuk a kiváló francia sajtokat, amelyeket magokkal, gyümölccsel, vagy helyben sütött, ropogós péksüteménnyel fogyaszthattok.

 

 

A salátabárt: ahol az általatok kiválasztott alapanyagokból speciális keverőtálba, finom salátát készítenek. A grill pultot, és ezen belül a lazacot. Valamint a desszertek közül a macaront, a helyben sütött kürtőskalácsot, és a  citromos tartot.

 

 

 

Árak:

 

8000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt, a ház borát, üdítőket, kávét és teát)
7000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt,az üdítőket, kávét és teát)
4000 Ft/gyermekenként 6-tól 12 éves korig, 6 éves kor alatt ingyenes

 

Cím:

 

Paris Budapest Restaurant
1051 Budapest, Apáczai Csere János 19.

 

Weboldal:

 

http://www.parisbudapest.hu

 

Fotók:

 

Huszár Boglárka, https://www.facebook.com/bogart.pictures

 

 

Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger

Kovács Balázs és Kovács Olivér már fiatalkorában álmodozott egy saját vendéglátóhelyről, az elhatározás pedig 2017-ben egy vasárnapi közös pezsgőzéskor született meg bennük, immár Olivér párjával, Radnóti Máriával együtt. Mostanra több mint 100 ezer eladott hamburgerrel büszkélkedhetnek.

éttermek, 2025.06.06.

Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás

Az Év Fagylaltja versenyre idén öt kategóriában rekordszámú, összesen 100 fagylalt nevezése érkezett, és a korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt több mint 130 féle fagylalt volt kóstolható az egész napos rendezvény alatt.

év fagylaltja, 2025.05.31.

3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan

Három új, tematikus degusztációs menüsort vezetett be az Újváros Bisztró (Szarvas), Békés megye első Michelin Bib Gourmand-ajánlott étterme. Az „Innen”, „Onnan” és „Mindenhonnan” elnevezésű ételsorokat Piltz Zoltán séf álmodta meg, a helyi alapanyagok tiszteletére, valamint a magyar konyha újraértelmezésére és a nemzetközi ízvilág bemutatására építve.

menüvariációk, 2025.05.22.

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

"narrow"
Gear.svg