Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

-
gastro branding, 2023.01.17.

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

Először a szemünkkel eszünk… Most pont abban szeretnénk segíteni, hogy az ételeitek az étlapon, instagramon, hirdetésekben is annyira jól nézzenek ki, mint a valóságban!


2023-ban több ajánlattal is készülünk, először az ételfotózást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Még 2021-ben elkezdtünk együttműködni Szabó Bendegúz ételfotóssal, de 2022-ben kezdődött el a szoros, szinte mindennapos munka. Látjuk, hogy milyen jó képeket csinál, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őt ételfotózáshoz!

Szabó Bendegúzról a www.bendeguzszabo.com oldalon olvashattok bővebben.

Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

Szabó Bendegúz - ételfotós
Bendegúz nagy magyar és külföldi márkákkak együttdolgozott már, sőt a Dubai EXPO-n is találkozhattatok az ő képeivel!
Éttermi referenciákat lásd az oldal alján, a kapcsolódó helyeknél!
ételfotózás referenciák

Ételfotózás árai

ételfotózás általános díja

10 fotóig: 12,500 Ft +ÁFA /db
11 fotótól: 11,500 Ft +ÁFA /db 
16 fotótól:  10,000 Ft +ÁFA /db

speciális díjak

étel részletkép: 20,000 Ft +ÁFA/db
portré kép készítése: 10,000 Ft +ÁFA /db

kiszállási díj

alapdíj 15,000 Ft +ÁFA /alkalom (nap)
távolsági díj: 250 Ft + ÁFA /km (Egerből számítva)

ételfotózás általános tudnivalói

  • A fotókat utómunkázva adja át
  • A fotókat digitálisan készíti el és adja át
  • Átadott file méretek:
    - Kisméret, ami social mediában felhasználható
    - Nagyméret, ami akár óriásplakátra (vagy más nyomdai anyagokra) is felhasználható
  • Átadási határidő: fotózás utolsó napjától számított 5 munkanapon belül
  • Felhasználási jogok:
    - időbeli és területi korlát nélkül, átalakítási és továbbértékesítési jog is átadásra kerül
    - névfeltüntetési jogot és mű egységének védelmét fenntartjuk (Szabó Bendegúz és Gastro.hu feltüntetése szükséges)

  
Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

 

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Írd meg véleményed!

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Wolfgang Puck

Éttermei, melyek száma ma már 100 feletti, számos országban megtalálhatóak világszerte és sikerük az egyensúlynak köszönhető. Wolfgang Puck mindig arra törekedett, hogy frissen tartsa a dizájnt, és egy kicsit módosítsa az étlapot – „hogy megmaradjon a klasszikus és az innováció is. Az innováció és a hagyomány, ez az, ami tovább visz minket” – jegyzi meg.

chef, 2024.04.27.

Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve

A hazai táplálkozási ajánlás szerint, ha képzeletben egy tányérra rendeznénk, hogy aznap mit ettünk, akkor a tányér felét zöldségeknek és gyümölcsöknek kellene kitenniük. Ez napi öt adagot jelent. Első hallásra soknak tűnik, pedig ilyenkor tavasszal még inkább be kéne tartani ezt a szabályt, hiszen télen a vitaminraktáraink kiürülnek, amelyeket ismét fel kell töltenünk. Ehhez jönnek jól az első tavaszi zöldek: a retek, a spenót és aztán a spárga. És akinek ennyi jó kevés, fűszerezheti egy kevés baconnel, amitől máris elegáns köret vagy akár önálló fogás, gyors ebéd válik belőlük.

gastro hangulat, 2024.04.26.

Ázsiai koktélok és snackek

Az ázsiai gasztronómia már régóta hódít világszerte, ám eddig kevés figyelem irányult a koktélokra és snackekre. Ezek a kreációk nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy képzeletbeli utazásra is csábítanak.

gastro hangulat, 2024.04.13.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.

adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Carbonara

A carbonara (spagetti) egy olasz étel, amely spagetti tésztából, tojásból, pecorino sajtból, pancettából, valamint frissen őrölt fekete borssal készülő szószból áll. A szószt főzőlé felöntésével keverik össze, így a végeredmény egy krémes, gazdag tésztaétel.

világnapok, 2024.04.06.

"narrow"
Gear.svg